Dzisiaj byłem, oczywiście coś tam sprawdzili, ale patrząc na cene i zakres czynności to chyba ich chodzi o zaktualizowanie, poszerzenie bazy użytkowników Skód.
U mnie wyszły tuleje wahacza przód i odbojniki amorków, reszta punktów ok.
Auto po tym może być umyte, ale ja akurat pojechałem po myjni, więc odpuściłem.
Jakby umyli fure po tym przeglądzie, to bym się szarpnął
rok temu umyli :szeroki_usmiech gdzie w Warszawie za 1zł ktoś mi auto umyj 8)
tylko na początku w formularzu jak wypełniasz to trzeba powiedzieć, zeby umyli :P
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Ja tam się zapisałem. W tamtym roku byłem i nic nie znaleźli. A po dwóch miesiącach wymieniłem tarcze i klocki z przodu. Jedynie potrzebuję papierek żeby mieć udokumentowany przebieg. A za zeta się piwa nie kupi.
Oj panowie wlasnie jestem po i jestem caly w skowronkach:-) fakt ze bylem pierwszy ale tak jak kolega pisze podnosnik i jechane ale za to na kompie wszystko ogarnal:-) klima do nabicia gumka jakas i łacznik na ukladzie wydechowym do zrobienia a po swiatach mam normalny przeglad to wyjdzie wszystko w praniu:-)
Powiem tak, za 1 złoty polski:
- pogadałem z gościem o skodach
- poczytałem czasopisma motoryzacyjne
- wypiłem kawę
- wymieniłem żarówkę pozycyjną
- umyłem samochód i dywaniki
- pooglądałem samochody na salonie
- dostałem kolejny papier potwierdzający przebieg( serwisuję samemu)
Jak dla mnie, lepiej niż w Erze
Ambiente + pakiet na bezdroża
było 153,4KM / 349,4Nm jest 176,1KM / 386,7Nm
Dzisiaj będąc w pobliżu Plichty w Wejherowie wpadłem przy okazji na przegląd.
Za 1zł nie oczekiwałem cudów, ale jestem pozytywnie zaskoczony. Posprawdzali to co mieli, nie wymyślali nic na siłę, generalnie stwierdzili faktyczny stan auta. Przy okazji poprosiłem o sprawdzenie kilku pierdółek, więc dostałem nawet więcej za tą złotówkę :wink:
maymer;A g...o pewnie piszczy w trawie.W 2012 byłem na przeglądzie za 1PLN.Nawet nie podnieśli auta i nie otworzyli maski,ale na wydruku było wszystko sprawdzone.A żeby umyć auto co oferowali w tej opcji to zapomnij.Kpina z klienta nic więcej.
Byłem dziś i ja. Mycia nie było ale jestem zadowolony.
Wiem, że od tamtego roku zjechałem 1 mm bieżnika, mam do wymiany przegub wewnętrzny i zewnętrzny z prawej strony (podejrzewałem tylko wewnętrzny), ja napiłem się kawy a synek dostał balona. Obejrzałem nowe autka i co było dla mnie najważniejsze po raz kolejny udokumentowałem przebieg skody.
Jeśli za rok będzie taka sama akcja to z pewnością z niej skorzystam.
też byłem ostatnio na tym przeglądzie, ale tylko dla potwierdzenia przebiegu w komputerze. Serwisować go w skodzie nie będę, a przy sprzedaży przyda się jakieś potwierdzenie
Też dzisiaj byłem, przegląd trwał prawie 2 godziny, ale za to miałem czas na dokładne obejrzenie sobie Superba II i OIII, czyli dwóch aut, które tak naprawdę mnie interesują z aktualnej oferty Skody. Myślałem, że wymyślą zaraz cuda na kiju, ale zwróciłem im uwagę na turbinę i tu mnie uspokoili, trochę ją słychać ale powiedzieli, że spokojnie mogę z tym jeszcze jeździć. Już chciałem wymieniać pół zawieszenia z przodu, a okazało się, że po wymianie rozrządu składaliśmy auto na bardzo szybko i zostawiliśmy luźną osłonę silnika, która cudownie tłukła się po bardzo wolnej jeździe na nierównościach i zauważyli, że tłumik ma rdzawy nalot. Do wymiany na już mam klocki przód i tył, a poza tym powiedzieli, że póki co lać i jeździć i nie ma do czego się przyczepić, wpisali mnie do systemu Skody i mają mnie informować o promocjach. Jestem zadowolony i to nawet bardzo zwłaszcza, że cała zabawa kosztowała mnie 1zł. Jak za złotówkę się postarali bo nawet mieli auto na podnośniku i zlikwidowali mi stuki z przodu, jak na "zeta" to dużo I jak mówicie przebieg w systemie uaktualniony.
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
A więc skusiłem się i ja i umówiłem się do AUTO WIMAR w Wawce na Modlińskiej . Przegląd wykonany rzetelnie + mycie furki i rzeczywiście za złotówę k przy okazji wymieniłem rozrząd + remont tylnej zawiechy do tego nowe światło stop , dodatkowo załatwiłem sobie gwarancyjną naprawę blacharsko-lakierniczą i wymianę szyby czołowej z AC :P Ogólnie jestem zadowolony z obsługi i lżejszy o 2.8k :cry: ale nie żałuję bo teraz mam autko przygotowane do jazdy na tip-top uchar
no i po zabiegu
sprawdzili, umyli, papier dali.
Wszystko OK ale "...niedługo może by Pan sprzęgło wymienił..."
i jakby u nich robić to po rabacie wyliczyli 3800... a łyżka na to..... :szeroki_usmiech
no i pozdrowienia dla Mozgi, z którym zrobiliśmy mini spota :szeroki_usmiech
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
no i po zabiegu
sprawdzili, umyli, papier dali.
Wszystko OK ale "...niedługo może by Pan sprzęgło wymienił..."
i jakby u nich robić to po rabacie wyliczyli 3800... a łyżka na to..... :szeroki_usmiech
no i pozdrowienia dla Mozgi, z którym zrobiliśmy mini spota :szeroki_usmiech
dzisiaj również ja byłem na tym przegladzie w ASO na Gruchacza,
dobrze się złożyło, żeWally był umówiony na 10:45 a ja na 11:00, wiec fajnie było z kimś pogadać, pozdrowienia dla kolegi
U mnie wyszło:
1. sprzęgło do wymiany,bo zaczyna wysoko brać - coś w tym może być
2. luzy na przekładni kierowniczej,- czyli wymiana przekładni - pokazali mi na podnośniku
3.wymiana tulejek wahaczy 2 na przodzie i 2 na tyle- pokazali na podnośniku,
auto fajnie umyli , Wally tez miał umyte :P
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz